Palvelut

Palvelukonseptimme uudistuu 1.5.2022 alkaen

Kettutien palvelutalossa tuotetuista kotihoidon palveluista vastaa Helykodit ry.

Asukkaan ja omaisten kanssa laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Hoito- ja palvelusuunnitelmassa määritellään palvelutarve. Palvelut voivat sisältää päivittäistä apua pukeutumissa ja peseytymisessä, lääkehoitoa, siivous- ja vaatehuoltopalveluita ja asiointiapua kaupassa.

Ateriapalvelut tuottaa Delicatessen ravintolapalvelut. Ruokailemassa voi käydä yksittäisiä kertoja tai ostaa ateriapaketin.

Palvelutalossa on saatavilla myös yksityiset jalkojenhoitaja, parturi-kampaaja, fysioterapeutti ennalta sovittuina ajankohtina.

Lääkäripalvelut asiakkaat saavat omalta terveysasemaltaan tai yksityislääkäriltään.

Kotihoito palveluasunnoissa

Kotihoitopalveluilla mahdollistamme asukkaille turvallisen, viihtyisän ja virikkeellisen asumisen palveluasunnossa. Helyn kotihoidon ammattilaiset huolehtivat asukkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä Hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Hoivapalvelut räätälöidään aina asukkaan tarpeisiisi ja ne voivat sisältää niin kotihoidon, kotisairaanhoidon kuin asioinnin palveluja.

Vastaamme asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiisi ja kotihoitomme auttaa arkisissa kotiaskareissa, siivouksessa, lääkärikäynnillä, kauppa- ja apteekkiasioinnissa, ulkoilussa, lukemisessa, ruuanlaitossa, vaatehuollossa ja henkilökohtaisen hygienian hoitamisessa. Kotisairaanhoitopalveluihimme kuuluu mm. lääkkeiden annostaminen, pistosten antaminen, haavahoidot ja yleinen terveydentilan seuranta.

Turvapuhelin palveluasunnoissa

Turvapuhelin tukee itsenäistä ja turvallista omatoimista asumista. Ranteessa tai kaulanauhassa kulkevan hälyttimen avulla apu on tarvittaessa aina vain napinpainalluksen päässä. Hälytykset ohjautuvat henkilökunnalle tai yhteistyökumppanimme turvapuhelinpäivystykseen ja tarvittaessa paikalle saapuu auttamaan joko Helykodit ry:n henkilökunta tai yhteistyökumppanimme auttaja.

Valvontakäynti Kettutien palvelutalossa

Helykodit Kettutienpalvelutalo ennalta ilmoittamaton tarkastuskäynti 31.1.2024