Hoiva- ja huolenpito

Kotihoito palveluasunnoissa

Kotihoitopalveluilla mahdollistamme asukkaille turvallisen, viihtyisän ja virikkeellisen asumisen palveluasunnossa. Helyn kotihoidon ammattilaiset huolehtivat asukkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä Hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.  Hoivapalvelut räätälöidään aina asukkaan tarpeisiisi ja ne voivat sisältää niin kotihoidon, kotisairaanhoidon kuin asioinnin palveluja.

Vastaamme asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja kotihoitomme auttaa arkisissa kotiaskareissa, lääkärikäynnillä, kauppa- ja apteekkiasioinnissa, ulkoilussa, lukemisessa, ruuanlaitossa ja henkilökohtaisen hygienian hoitamisessa. Kotisairaanhoitopalveluihimme kuuluu mm. lääkkeiden annostaminen, pistosten antaminen, haavahoidot ja yleinen terveydentilan seuranta.

Kodinhoidolliset tehtävät kuten siivous ja vaatehuolto voivat olla osana kotihoidon palvelupakettia.

Turvapuhelin palveluasunnoissa

Turvapuhelin tukee itsenäistä ja turvallista omatoimista asumista. Ranteessa tai kaulanauhassa kulkevan hälyttimen avulla apu on tarvittaessa aina vain napinpainalluksen päässä. Hälytykset ohjautuvat henkilökunnalle tai yhteistyökumppanimme turvapuhelinpäivystykseen ja tarvittaessa paikalle saapuu auttamaan joko Helykodit ry:n henkilökunta tai yhteistyökumppanimme auttaja.

Valvontakäynti Kettutien palvelutalossa

Helykodit Kettutienpalvelutalo ennalta ilmoittamaton tarkastuskäynti 31.1.2024